PROJECTEN

De afgelopen jaren heeft Roy Verstegen B.V. uiteenlopende projecten gerealiseerd voor gemeenten en andere overheidsinstanties zoals het Helftheuvelpassage park, Jan Sluytercomplex, Vliedberg en Deltalaan. De laatste jaren hebben we ook veel asfaltprojecten uitgevoerd om kennis en kunde in de wereld van asfalt te verwerven in combinatie met riolering en straatwerk. Om de kwaliteit en de klanttevredenheid op dit gebied te vergroten, zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met een landelijk gerenommeerd bedrijf dat toonaangevend is op het gebied van asfaltwerkzaamheden. Op deze manier is integraal samenwerken ook op onze agenda komen staan. Het biedt beheerders van de openbare ruimte grote voordelen op het gebied van kostenbeheersing en kwaliteit.

We hebben altijd ideeën en (maatwerk)oplossingen en hechten veel waarde aan de juiste projectbegeleiding. Om onze opdrachtgevers compleet te ontzorgen, vliegen we graag samen een project aan. Dat doen we door te werken met bouwteams, een samenwerkingsvorm waarin ook de opdrachtgever is vertegenwoordigd. Hierbij wordt van begin tot eind als één team aan het project gewerkt. Doordat alle partijen met elkaar aan tafel zitten, zijn de lijnen kort en kan er snel en flexibel worden ingespeeld op de wensen van de opdrachtgever. Daarnaast houdt de opdrachtgever continu volledige inzage in het ontwerp-, uitvoerings- en prijsvormingsproces waardoor gezamenlijk wordt toegewerkt naar een succesvolle oplevering van het proces. Op deze manier ontzorgen we de opdrachtgever maximaal!

Het is niet alleen onze kracht om u tijdens een project te ontzorgen, wij gaan graag nog een stap verder en zorgen – eventueel met (langdurige) onderhoudscontracten – ook voor het onderhoud van het nieuw ingerichte terrein. Uiteraard in overleg, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.