Straatwerk

Roy Verstegen B.V. realiseert straatwerkzaamheden voor diverse toepassingen zoals wegen, trottoirs, parkeerterreinen, pleinen en winkelgebieden. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van half verhardingen in steden en industrieterreinen. Uit ervaring weten we dat iedere situatie uniek is en vraagt om een eigen aanpak. Ieder project begint bij ons dan ook bij het fundament, de basis om tot het gewenste eindresultaat te komen. Want een goed aangelegde bestrating is het visitekaartje voor uw woonwijk, parkeerplaats en industrieterrein.

Wij leveren ook ambachtelijk vakwerk en dat is zichtbaar in het resultaat. Onze opdrachtgevers gaan dan ook graag langdurige onderhoudscontracten met ons aan. Op deze manier kunnen wij onze opdrachtgevers, zoals scholen en gemeenten, ontzien en totaal ontzorgen.

Roy Verstegen B.V. maakt altijd gebruik van de beste machines en de meest geschikte materialen. En natuurlijk zijn onze teams van enthousiaste vakmensen zeer ervaren in het aanleggen en herstellen van alle soorten straatwerk.