DIENSTEN

Duurzaamheid, expertise en ontzorgen van opdrachtgevers zijn voor Roy Verstegen B.V. de gouden driehoek rondom het ondernemerschap. Vanuit dit oogpunt bieden we onze diensten aan die zich richten op:

Door op deze manier te werken, kunnen wij adviseren en ondersteunen bij de (her)inrichting van openbare terreinen en realiseren we civieltechnische ontwerpen voor binnenstedelijke infrastructuur. We ontwerpen projecten en werken ideeën uit tot volwaardige werktekeningen. Om dit te kunnen realiseren beschikken we over de modernste software en GPS-meetapparatuur.

We realiseren straat- en grondwerkzaamheden voor diverse toepassingen. We maken gebruik van de allernieuwste technieken en machines, de beste materialen en échte vakmensen. Ook voor de aankoop van diverse soorten onkruidvrije voegmortels bent u bij ons aan het juiste adres. Eenvoudig te verwerken, waterdoorlatend en milieubesparend. Met mooi straatwerk dat ook gemakkelijk schoon te houden is!

Onze service is net zo standvast als onze producten. Dat betekent dat u kunt vertrouwen op een hoge kwaliteit van onze diensten en producten én op gemaakte afspraken. Wij geven u graag een open, eerlijk en betrouwbaar advies.