Onze vacatures

Bij Roy Verstegen ben je aan het juiste adres! Wij bieden niet alleen afwisseling, uitdaging en een gezellige werksfeer, maar ook regelmatige werktijden van 07:00 tot 16:00 uur. Bovendien zijn onze salaris- en arbeidsvoorwaarden en overige zaken meer dan goed geregeld, zodat jij je volledig kunt focussen op het werk dat bij je past en wat je leuk vindt.

Bij ons krijg je volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien. Wij geloven niet alleen in diploma’s, maar ook in motivatie. Ben je gemotiveerd om te leren? Dan bieden onze collega’s jou hun ervaring en staan zij altijd voor je klaar.

Wij werken met korte lijnen en zorgen ervoor dat alles geregeld is als je iets nodig hebt. En als je een carrièreswitch wilt maken, dan is dit je kans om lid te worden van ons topteam en te werken aan de mooiste projecten.

Bij Roy Verstegen is er ook ruimte voor jouw persoonlijke voorkeuren. Wil je buiten werken of binnen werken? Bij ons is het allemaal mogelijk. En wil je een gevoel van werken bij een familiebedrijf ervaren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn op zoek naar mensen die hun hart durven te volgen en gemotiveerd zijn om het beste uit zichzelf te halen. Word jij ons nieuwe teamlid? Solliciteer dan nu en kom werken in een hecht team met passie!