Infrastructuur

Roy Verstegen B.V. heeft zich gespecialiseerd in de complete inrichting en herinrichting van (openbare) terreinen zoals sportvelden, (school)pleinen en bedrijventerreinen. Hiervoor realiseren we civieltechnische ontwerpen voor binnenstedelijke infrastructuur. We zorgen voor digitale tekeningen en zijn in het bezit van de nieuwste apparatuur zoals moderne gps-meetapparatuur. We hechten veel waarde aan deskundige begeleiding tijdens het gehele traject. Van het eerste ontwerp tot de aanleg, de oplevering en ook het onderhoud.

De afgelopen jaren heeft Roy Verstegen B.V. diverse grootschalige projecten gerealiseerd, bijvoorbeeld voor gemeentes en andere overheidsinstanties. Denk hierbij aan grootgrondverzet, openbare terreinen en het bouwrijp maken (BRM) en woonrijp maken (WRM) van woonwijken en industriegebieden. Ook leveren wij vakwerk als het gaat om het aanleggen van infiltratiesystemen voor de wegenbouw, woningbouw en utiliteitsbouw. Hierbij behoren ook cultuurtechnische constructies zoals wadi’s, duikers, uitstroomvoorzieningen.

Compleet
ontzorgen

Het is niet alleen onze kracht om u tijdens de aanleg te ontzorgen, wij gaan graag nog een stap verder en zorgen – eventueel met (langdurige) onderhoudscontracten – ook voor het onderhoud van het nieuw ingerichte terrein. Uiteraard in overleg, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

24-uurs calamiteitenservice

Roy Verstegen B.V. begrijpt de impact van uw calamiteit precies. Wij staan daarom 24 uur per dag voor u klaar om te helpen de best mogelijke service te bieden bij eventuele calamiteiten. Neem contact met ons op.