Nieuwe wijk Oijense Zij Noord

Gemeente Oss

Als bedrijf zijn we ontzettend trots op de bijdragen aan de wijk Oijense Zij Noord in de gemeente Oss. Bij het realiseren van deze prachtige wijk hebben we ons laten inspireren door de natuurlijke elementen die overal in de omgeving te vinden zijn. Het is fantastisch om te zien hoe we met onze kwaliteiten en expertise diverse cultuurtechnische werken hebben kunnen uitvoeren, zoals het grondwerk van de wadi, het spitten en aanvullen met teelgrond en compost, het inzaaien van groenvakken en het aanbrengen van bomen.

We hebben ook stalen damwanden geplaatst die bekleed zijn met schanskorven en een strakke betonnen deksloof erbovenop hebben. Verder hebben we betonnen duikers aangebracht om het HWA op een natuurlijke wijze af te voeren en zijn de rijbanen definitief ingericht met straatstenen. Ook hebben we lichtmasten en kabels geïnstalleerd voor oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Als bedrijf zijn we verheugd op de mooie samenwerking met de Gemeente Oss en we zijn ervan overtuigd dat deze wijk een geweldige aanwinst zal zijn voor de omgeving.

Koningsweg te ‘s-Hertogenbosch
Loonsestraat