Asfaltwerken

Sterk in grond-, straat- en rioolwerk

Roy Verstegen B.V. is al ruim 12,5 jaar sterk in grond-, straat- en rioleringswerk. Als veelzijdig aannemingsbedrijf met circa 40 medewerkers zijn wij geleidelijk uitgegroeid tot specialist in bovengenoemde werkzaamheden. Daar is met ingang van 2018 een nieuwe activiteit aan toegevoegd: asfalteringswerk.

De afgelopen jaren hebben we verschillende asfaltprojecten uitgevoerd en daarmee kennis en kunde in de wereld van asfalt verworven. Zo hebben we de kwaliteit van ons werk nog verder kunnen opschroeven en onze klanten nog beter kunnen ondersteunen en adviseren op weg naar een eindresultaat dat aan alle wensen voldoet. Maar toch ontbrak er nog iets.

Meer kwaliteit door samenwerking

Om kwaliteit en klanttevredenheid te verhogen zijn wij van mening dat de gebruikelijke werkwijze van aannemen en delegeren niet meer volstaat: samenwerking zou een grotere rol moeten spelen binnen een project. Uiteraard tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, maar vooral ook tussen uitvoerende partijen onderling. Daarom zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met een landelijk gerenommeerd bedrijf dat al tientallen jaren in heel Nederland toonaangevend is op het gebied van asfaltwerkzaamheden.

Door samen te werken wordt de jarenlange expertise van beide bedrijven, enerzijds op het gebied van riool- en straatwerk, anderzijds op dat van asfaltwerk, gecombineerd. En dat werpt zijn vruchten af, of het nu gaat om kleine projecten zoals onderhoud en reparatie, of om het compleet aanleggen van nieuwe wegen of parkeerterreinen. Uiteraard inclusief alle bijkomende straat-, grond-, en rioleringswerkzaamheden.

Dus, of het nu om advies, onderhoud, verbetering of aanleg gaat: vanaf nu kunt u voor alle werkzaamheden op het gebied van infrastructuur bij ons terecht.

 

Mocht u vragen hebben of nadere toelichting willen, neem dan contact met ons op voor een afspraak: