Nieuws

NOMINATIE 'NULANDS ONDERNEMER VAN HET JAAR 2017'

Afgelopen week werden we door de Nulandse Ondernemers Vereniging (NOV) verrast met een taart om de nominatie voor de eretitel 'Nulands Ondernemer van het Jaar 2017' te vieren.  Een speciale commissie, met de Ondernemers van het Jaar van 2016 en 2015, vertegenwoordigers van Rabobank, NOV en de dorpsraad, heeft op basis van vijf criteria de drie ondernemers geselecteerd:
De leden van NOV kunnen hun stem uitbrengen, waarna de winnaar tijdens een feestavond op 4 november bekend wordt gemaakt. 
TREDE 3 OP PSO-PRESTATIELADDER

Aannemingsbedrijf Roy Verstegen BV uit Nuland heeft Trede 3 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO en PSO-Nederland. De afgelopen jaren heeft de onderneming diverse projecten gerealiseerd voor gemeentes en andere overheidsinstanties, zoals bijvoorbeeld de Koninklijke Landmacht, herinrichting van De Herven in ’s-Hertogenbosch en de terreininrichting bij het hoofdkwartier van de NAVO in Brussel.

Roy Verstegen BV bestaat ruim 12,5 jaar en biedt werkgelegenheid aan circa 30 medewerkers. Het bedrijf is sinds de oprichting maatschappelijk betrokken bij diverse lokale en regionale verenigingen en stichtingen.


De erkenning voor niveau Trede 3 is ingegaan op 1 juni 2017, de audit is gedaan door TUV Rheinland Nederland.


Bron:  www.pso-nederland.nl 
NIEUW IN GEBRUIK: AHLMANN AZ95E

Aanmeningsbedrijf Roy Verstegen heeft vanaf nu de beschikking over een nieuwe Ahlmann AZ95e, die per direct op verschillende projecten ingezet wordt. Al het materiaal van ons veelzijdige aannemingsbedrijf voldoet aan alle gestelde milieueisen. NIEUW: VOEGMORTEL.NL

Voegen onkruidvrij: dat is de kracht van Voegmortel.nl. Eenvoudig te verwerken, waterdoorlatend en milieubesparend. Met mooi straatwerk dat ook gemakkelijk schoon te houden is. De voegmortels zijn slijtvast en van uitstekende kwaliteit. Voor particulier én professioneel gebruik.Kijk voor meer informatie op www.voegmortel.nl 
 

CHEQUE VOOR STICHTING HOOGVLIEGERS

Via een online veiling van Trucktrek Maasonk kwam Aannemingsbedrijf Roy Verstegen in het bezit van een unieke, handgemaakte houten truck.


Stichting Hoogvliegers

De opbrengst van deze veiling is bestemd voor Stichting Hoogvliegers, een stichting die chronisch zieke of gehandicapte kinderen een bijzonder en onvergetelijk avontuur laat beleven door ze zelf een vliegtuig te laten besturen. Een dag zonder zorgen, zonder ziekte of handicap, een dag waar ze boven zichzelf uitstijgen en meer dan bijzonder zijn, een dag die ze nooit meer vergeten.


Omdat wij zo enthousiast zijn over de activiteiten van deze stichting, hebben we besloten ons winnende bod van €305,00 te verhogen naar een totaalbedrag van €500,00.


Ook Trucktrek Maasdonk schonk deze mooie stichting een fantastisch bedrag van €1500,00. Samen wensen we Stichting Hoogvliegers heel veel succes met hun prachtige doel en zijn trots dat we een steentje bij kunnen dragen.


>> Meer informatie over Stichting Hoogvliegers
WERKZAAMHEDEN WOONHUIS, NULAND


In opdracht van  Aannemersbedrijf W. van Griensven zijn we gestart met de sloop en het grondwerk van een woonhuis in Nuland.>> Overzicht van alle projecten in ontwikkeling / in uitvoering
HERINRICHTING DE HERVEN, 'S-HERTOGENBOSCH>> Overzicht van alle projecten in ontwikkeling / in uitvoering
WERKZAAMHEDEN DE BENDELS, NULAND

De werkzaamheden bij bouwput De Bendels in Nuland zijn van start gegaan.>> Overzicht van alle projecten in ontwikkeling / in uitvoering
IN ONTWIKKELING: KONINKLIJKE LANDMACHT (OIRSCHOT)>> Overzicht van alle projecten in ontwikkeling / in uitvoering
IN ONTWIKKELING: TRANSPORTBEDRIJF SCHOONES (VINKEL)

De werkzaamheden voor de herinrichting van het bedrijfsterrein Transportbedrijf Schoones in Vinkel zijn in volle gang.>> Overzicht van alle projecten in ontwikkeling / in uitvoering
Project gereed: zandstraat, nuland

In opdracht van de gemeente 's-Hertogenbosch realiseerde Aannemingsbedrijf Roy Verstegen de herinrichting van de Zandstraat in Nuland. >> Bekijk de foto's van dit project
NIEUWE INRICHTING PAVILJOEN ENGELERMEER (ENGELEN/'S-HERTOGENBOSCH)

Op dit moment is Aannemingsbedrijf Roy Verstegen actief met de nieuwe inrichting van het paviljoen bij het Engelermeer in Engelen, gemeente 's-Hertogenbosch.
>> Overzicht van alle projecten in ontwikkeling / in uitvoering
(SLOOP)WERKZAAMHEDEN VERS VLEESBOERDERIJ sAVELKOULS

Voor een verbouwing van Vers Vleesboerderij Savelkouls in Empel is Aannemingsbedrijf Roy Verstegen op dit moment volop bezig met diverse (sloop)werkzaamheden.>> Overzicht van alle projecten in ontwikkeling / in uitvoering
PATIOWONINGEN NULAND

Aannemingsbedrijf Roy Verstegen is op dit moment actief met het ontwerp en de realisatie van vijf patio woningen in Nuland.


>> Overzicht van alle projecten in ontwikkeling / in uitvoering
NIEUWBOUW BEDRIJFSPAND!

Wij zijn volop bezig met de voorbereidingen op een verhuizing naar een splinternieuw bedrijfspand op een nieuwe locatie. Medio juni 2016 wordt ons nieuwe bedrijfspand opgeleverd. 


Een sfeerimpressie:


NIEUWE HYDRAULISCHE MINIGRAAFMACHINE IN GEBRUIK GENOMEN

Sinds kort beschikken wij over een Cat 301.7D, een hydraulische minigraafmachine van Caterpillar. 

In ontwikkeling: HERINRICHTING ZANDSTRAAT (nuland)

De herinrichting van de Zandstraat in Nuland is op dit moment in uitvoering, in opdracht van de gemeente 's-Hertogenbosch.


>> Kijk hier voor foto's van dit project

In ontwikkeling: pelgrimsche hoeve (nuland)

In opdracht van de gemeente 's-Hertogenbosch is Aannemingsbedrijf Roy Verstegen op dit moment actie met het opnieuw aanleggen van een riool met huisaansluitingen in de Pelgrimsche Hoeve (Nuland), in verband met een uitbreidingsplan.
>> Kijk hier voor meer foto's van dit project
ONKRUIDVRIJE VOEGMORTELS

Voegen voorgoed onkruidvrij: dat is de kracht van Sanfix Voegmortels. Eenvoudig te verwerken, waterdoorlatend en milieubesparend. Met mooi straatwerk dat ook gemakkelijk schoon te houden is. Sanfix Voegmortels zijn slijtvast en van uitstekende kwaliteit. Voor particulier én professioneel gebruik.


    


Onze service is net zo standvast als onze producten. Dat betekent dat u kunt vertrouwen op een hoge kwaliteit van onze producten én op gemaakte afspraken.  Wij geven u graag een open, eerlijk en betrouwbaar advies.


>> Meer informatie over onze onkruidvrije voegmortels
CERTIFICATEN

Aannemingsbedrijf Roy Verstegen is ISO 9001:2008 en VCA** 2008/5.1 gecertificeerd.

Hier kunt u onze certificaten inzien en downloaden:


Certificaat van Goedkeuring VCA** 2008/5.1 Versie: 8 oktober 2015
Certificaat van Goedkeuring ISO 9001:2008 Versie: 8 oktober 2015