Van stratenmakersbedrijf naar volwaardig aannemersbedrijf: Roy Verstegen B.V. bestaat 20 jaar

Roy Verstegen B.V. bestaat deze maand april 20 jaar als aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouwsector. Wat ooit begon als een stratenmakersbedrijf in 2003, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig aannemersbedrijf dankzij de toewijding en het harde werk van het TOPTEAM.

Als bedrijf zijn we ontzettend trots op deze mijlpaal. Het is een teken van ons voortdurende streven naar kwaliteit, professionaliteit en klanttevredenheid. We zijn dankbaar voor de steun en het vertrouwen van onze klanten, leveranciers, opdrachtgevers en familie, die ons hebben geholpen om te groeien en te evolueren tot het bedrijf dat we nu zijn.

In de afgelopen 20 jaar hebben we talloze projecten voltooid en een reputatie opgebouwd als betrouwbare en ervaren aannemer in de GWW-sector. Van wegenaanleg tot grondwerken en riolering, we hebben gewerkt voor een breed scala aan klanten, van particulieren en kleine bedrijven tot grote overheidsinstanties.

Maar ons succes is niet alleen te danken aan onze ervaring en kennis. Het is ook te danken aan ons team van professionals die dagelijks hard werken om de hoogste kwaliteit te leveren. Het TOPTEAM is onze grootste troef en we zijn ervan overtuigd dat hun inzet, vaardigheden en toewijding ons hebben geholpen om te groeien en te excelleren.

Namens Roy Verstegen B.V. willen we iedereen bedanken die ons heeft gesteund en geholpen om deze mijlpaal te bereiken. We kijken uit naar de toekomst en het uitvoeren van nog meer projecten, waarbij we onze klanten altijd de beste service blijven bieden. Samen met het TOPTEAM zullen we blijven werken aan de groei en ontwikkeling van ons bedrijf. Op naar nog eens 20 jaar succes!