Randweg ‘s-Hertogenbosch Zuidbaan

Het tweede weekend kwam ons snel tegemoet nadat we de Noordbaan van de Randweg hebben gerenoveerd. In de periode 30 april tot 3 mei 2020 werd er aan de andere kant van deze weg gewerkt.

Net zoals de week ervoor begon het weekend op donderdag om 18:00 uur en begon het project met de verkeersmaatregelen en omleiding via de Vlijmenseweg en Vughterweg te realiseren. Daarna werden de transflex voegen gesloopt en verwijderd, de voegovergangen tijdelijk gevuld met asfalt, de bermen verlaagd ter voorbereiding op vrijdagnacht en de armaturen in de tunnelbak schoongemaakt.

De weg werd vrijdag 1 mei om 06:00 uur weer opengesteld, die later die dag om 18:00 uur weer werd afgesloten om de werkzaamheden verder te verrichten. ’s Nachts werden de geleiderails MB en BB verwijderd, de deklaag werd gefreesd en deze werd daarna geveegd. Op zaterdag werd er Sami aangebracht en afgestrooid. Deklagen op de Vlijmenseweg en Henri Dunantstraat werden ook aangebracht, net zoals de Magistratenlaan, een onderlaag bij het Afwateringskanaal ’s-Hertogenbosch-Drongelen, asfaltwapening bij de in- en uitgang van de tunnel op de Randweg en lussen. Deze dag werd afgerond met de reparatie van het asfalt bij de entree van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Op de laatste dag van het gehele project werden er schijn- en renovatievoegen en markeringen op de Randweg aangebracht. Als laatste werden de geleiderails weer langs de weg teruggeplaatst. Er is hard gewerkt aan dit project. Door goede samenwerking kon de weg al eerder open. In plaats van maandagnacht 4 mei om 03:00 uur kon deze op zondagavond 3 mei om 19:00 uur opengesteld worden. Na alle werkzaamheden is de weg helemaal klaar voor jarenlang gebruik voor het verkeer wat dagelijks over de vernieuwde banen zal rijden.

Graag willen ook via deze wijze alle onze partner bedanken voor de voortreffelijke inspanningen van afgelopen twee weken!

Projectnaam: Randweg Zuidbaan
Opdrachtgever: Gemeente ‘s-Hertogenbosch
Start werkzaamheden: April 2020
Opleverdatum: Mei 2020

Randweg Zuidbaan ‘s-Hertogenbosch 30-04-2020

Randweg Zuidbaan ‘s-Hertogenbosch 02-05-2020

Randweg Zuidbaan ‘s-Hertogenbosch 01-05-2020

Randweg Zuidbaan ‘s-Hertogenbosch 03-05-2020