Randweg ‘s-Hertogenbosch Noordbaan

In april 2020 hebben wij een groot project mogen realiseren. In twee weekenden werd er aan de Randweg in ‘s-Hertogenbosch gewerkt. In de periode 23 april tot 26 april 2020 begonnen we aan de noordelijke kant van de weg. Deze loopt van Van Der Valk Vught naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Op de eerste avond hebben we verkeersmaatregelen en een omleiding via de Vughterweg en Vlijmenseweg gerealiseerd. De voegovergangen hebben we tijdelijk met asfalt gevuld, de bermen werden verlaagd ter voorbereiding op de tweede nacht, armaturen in de tunnelbak werden schoongemaakt en stijlen werden vervangen op het dek van de faunapassage. Na deze werkzaamheden werd de weg overdag opengesteld voor verkeer. ’s Avonds ging deze om 18:00 uur weer dicht voor de volgende werkzaamheden: het verwijderen van de geleiderail op de Magistratenlaan, het frezen van de deklaag, het schoonmaken van het freesoppervlak met veegwagens, het freesvlak bakken met een veegwagen, het frezen en vrijmaken van putten, de daslas bij de fietstunnel op de Magistratenlaan frezen en het freesoppervlak schoonmaken.

Op zaterdag is er asfaltbewapening bij de in- en uitgang van de tunnel op de Randweg aangebracht. Ook is er Sami aangebracht en afgestrooid. Verder is er een tussenlaag op de Vlijmenseweg, een deklaag op de Magistratenlaan, Vlijmenseweg en Oude Vlijmenseweg, 11/16 op de Henri Dunantstraat en bij de ingang van de tunnel aangebracht. In de avond zijn er nog reparatievakken op plekken met craquelé (kleine brasten en scheuren in de weg), markeringen op de Magistratenlaan en lussen aangebracht.

Op de laatste dag van de Noordbaan werden de laatse loodjes aangebracht: een deklaag van SMA 8 PMB bij het motel in Vught/de faunatunnel, self-levelputten en markeringen op de Randweg. Door de goede voorbereiding en uitvoering van het project waren we eerder klaar dan verwacht. Op maandagavond werd de nieuwe weg opengesteld voor het verkeer.

Projectnaam: Randweg Noordbaan
Opdrachtgever: Gemeente ‘s-Hertogenbosch
Start werkzaamheden: April 2020
Opleverdatum: April 2020

Randweg Noordbaan ‘s-Hertogenbosch 23-04-2020

Randweg Noordbaan ‘s-Hertogenbosch 25-04-2020

Randweg Noordbaan ‘s-Hertogenbosch 24-04-2020

Randweg Noordbaan ‘s-Hertogenbosch 26-04-2020