OVER ONS

Roy Verstegen B.V. is in 2003 opgericht door Roy Verstegen. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een veelzijdig aannemingsbedrijf met veel ervaring op het gebied van ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur. Ons bedrijf telt een gemiddelde personeelsbezetting van ruim 30 medewerkers, dit zijn uiteraard allemaal vakmensen.

WE ONTZORGEN OPDRACHTGEVERS

Roy Verstegen B.V. is gespecialiseerd in de complete ontwikkeling van ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur. Van ontwerpschets tot revisietekening. We begeleiden trajecten van ontwerp tot uitvoering en hechten daarbij veel waarde aan goede projectbegeleiding. Dat doen we door te werken met bouwteams, een samenwerkingsvorm waarin ook de opdrachtgever is vertegenwoordigd. Door gebruik te maken van de allernieuwste technieken, de beste materialen en de inzet van échte vakmensen kunt u altijd op ons vertrouwen. Onze flexibele en professionele werkwijze zorgt ervoor dat we altijd ideeën en (maatwerk)oplossingen in kunnen brengen. Korte lijnen en snel schakelen speelt hierbij een belangrijke rol. Daarmee ontzorgen we onze opdrachtgevers. Tot onze opdrachtgevers behoren voornamelijk gemeentes, overheidsinstellingen en vastgoedbedrijven.

WE LEVEREN KWALITEIT

Roy Verstegen B.V. is een bedrijf waar de opdrachtgever centraal staat en alle aandacht krijgt. Duurzaamheid, expertise en ontzorgen van opdrachtgevers zijn voor Roy Verstegen B.V. de gouden driehoek rondom het ondernemerschap. Er wordt geïnvesteerd in een duurzame relatie met de opdrachtgever. Opdrachtgevers van het eerste uur behoren dan ook niet voor niets nog steeds tot het klantenbestand van Roy Verstegen B.V. We gebruiken de nieuwste technieken en volgen innovaties op de voet. Dit ziet u ook terug in onze uitgebreide certificering.

WE ONDERNEMEN MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Voor Roy Verstegen B.V. staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Zo recyclen we onder andere het puin zelf, scheiden we afvalstoffen en zorgen we ervoor dat alle afval weer grondstof wordt. Zo dragen we bij aan een circulaire wereld, voor u en onze toekomst. Ook voldoen we aan alle milieueisen en werken we bijvoorbeeld met de CO2-prestatieladder, voldoen we aan de emissiestandaard voor voertuigen en gebruiken we warmtepompen en zonnepanelen op ons bedrijfspand.

Sinds de oprichting zijn we maatschappelijk betrokken bij diverse lokale en regionale verenigingen en stichtingen. Daarnaast leiden we medewerkers op en passen we social return toe, een aanpak om meer werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We doen alles uit het oogpunt van toekomstgerichtheid en zijn begaan met natuur en maatschappij.