Herinrichting van de Kanaalboulevard ‘s-Hertogenbosch

In het voorjaar van 2020 werd de Zuid-Willemsvaart opnieuw ingericht. Roy Verstegen B.V. mocht na de uitstelling eindelijk beginnen aan dit project. Er werd zorgvuldig gewerkt aan de Hemelwaterriolering, vanwege de leidingen die aan de gekoppelde huizen lagen. De huizenaansluiting werd nauwkeurig gereconstructueerd. Er ligt nu ook een nieuw trottoir bij de huizen.

De weg aan het kanaal is smaller gemaakt, waardoor de fietspaden nu ook smaller zijn. Toch heeft Roy Verstegen B.V. aan de fietsers gedacht. Door verkeersregelementen zoals fietssuggestiestroken en verkeersluisjes kunnen fietsers veilig over de weg. De weg zelf heeft een nieuwe asfaltlaag gekregen om een gladde weg te produceren.

Aan het Zuid-Willemsvaartkanaal ligt er nu een betonnen pad voor wandelaars. Het vorige pad was te smal, maar nu kunnen bezoekers veilig en comfortabel langs het water lopen. Er liggen ook nieuwe houtvlonders voor vaarders en hun boten. Hier kunnen zij hun boot aan afmeren om een pitstop in te lassen en eens rond te kijken in ’s-Hertogenbosch.