ASFALTPROJECTEN

Roy Verstegen B.V. is al ruim 15 jaar sterk in riolering, grond- en straatwerk. Als veelzijdig aannemingsbedrijf met ca 40 medewerkers zijn wij geleidelijk uitgegroeid tot specialist inbovengenoemde werkzaamheden. Daar is met ingang van 2018 een nieuw onderdeel aantoegevoegd; Asfalt.

De laatste jaren hebben we al meerdere asfaltprojecten uitgevoerd om kennis en kunde in de wereld van asfalt te verwerven. Om de kwaliteit van het werk nog verder op te schroeven en klanten eventueel te ondersteunen/adviseren op de weg naar het gewenste eindresultaat wat aan alle wensen van de klant voldoet, miste er nog iets.

Om kwaliteit en klanttevredenheid te vergroten zijn wij van mening dat het traditionele systeem binnen de uitvoerende partij van aannemen en delegeren verleden tijd is. Er dient samenwerking plaats te vinden binnen een werk. Uiteraard tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, maar ook tussen de uitvoerende partijen binnen de uitvoering. Daarom zijn wij als bedrijf Roy Verstegen B.V. een samenwerking aangegaan met een landelijk gerenommeerd bedrijf dat al tientallen jaren in geheel Nederland toonaangevend is op het gebied van asfaltwerkzaamheden.

Door deze samenwerking aan te gaan wordt de expertise van twee bedrijven gecombineerd. Jarenlange ervaring in asfaltwerk wordt gecombineerd met jarenlange ervaring in riolering en straatwerk.

Van het onderhoud/reparatie van kleine asfaltprojecten tot het compleet aanleggen van nieuwe wegen/parkeerterreinen.
Inclusief alle bijkomende werkzaamheden zoals straatwerk, grondwerk en riolering.

Voor toekomstige projecten op het gebied van verbeteringen of nieuwbouw infrastructuur kunt u vanaf heden bij Roy Verstegen B.V. terecht voor advies/aanleg/onderhoud.

Mocht u nog vragen hebben of nadere toelichting willen, dan maken wij graag een afspraak met u. info@royverstegen.nl