Straat- en grondwerk

Wij realiseren straat- en grondwerkzaamheden voor diverse toepassingen. Van kleine opritten tot grote openbare parkeerplaatsen en van tuinpaden, terrassen en zwembaden tot complete bedrijventerreinen. 


  


Uit ervaring weten we dat iedere situatie uniek is en vraagt om een eigen aanpak. Ieder project begint bij ons dan ook bij het fundament, de basis om tot het gewenste eindresultaat te komen. We maken dan ook altijd gebruik van de beste machines, de meest geschikte materialen en échte vakmensen. 


Verhuur

Ook voor de huur van diverse machines en materialen (zoals units, minigravers, grondmaterialen en werkmaterialen) kunt u bij ons terecht. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de pagina 'Verhuur'. 


  


EXCLUSIEVE sierBESTRATING

Een goed aangelegde sierbestrating maakt uw tuin, terras of oprit helemaal compleet. Voor deze exclusieve bestrating bent u bij Aannemingsberijf Roy Verstegen dan ook aan het juiste adres. Wij luisteren graag naar uw eigen wensen en ideeën en geven graag een deskundig advies. Bijvoorbeeld over welke bestratingsmaterialen en patronen het beste bij uw situatie passen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw mogelijkheden met ons te bespreken.